Aura readings

Wat is een aura reading?

Een aura reading is altijd een moment opname, het geeft inzicht in hoe jij op dit moment in het leven staat. Wat zijn je sterke kanten en benut je die voldoende? Wat zijn je valkuilen? Waar komen die vandaan?

Tijdens een aura reading maak ik contact met je wezen, met wie je werkelijk bent. Het ego wordt even in de parkeer stand gezet. Je wezen heeft geen oordeel en wil altijd het beste voor je. Daarom is de informatie altijd liefdevol en opbouwend.

Mijn taak als reader is om woorden te geven aan de informatie die jouw wezen me geeft. De wijsheid komt dus niet uit de reader maar uit jezelf. De manier waarop ik contact maak gaat buiten de fysieke zintuigen om, het is een contact op energie niveau.

Hoe gaat een aura reading

Na een korte voorbereiding en wat uitleg over wat je kan verwachten  hoef jij eigenlijk niets te doen. Probeer van het moment te genieten. Ik zal regelmatig vragen of jij je voor- en achternaam wilt noemen zodat ik afgestemd blijf op jouw energie. Vervolgens bestaat een reading door mij uit drie onderdelen, die geleidelijk aan een beeld geven hoe jij op dit moment in je leven staat.

De boom – via de metafoor van een boom kijk ik hoe jij nu in het leven staat, waarbij elk onderdeel van de boom informatie geeft. Heeft de boom wortels? Staan ze diep in de grond? Staat de boom op vruchtbare aarde, enzovoort. Zo ga ik alle onderdelen van de boom bekijken. Tijdens dit gedeelte van de reading wordt duidelijk welk thema in je leven op dit moment aan de orde is en je aandacht vraagt.

Boom-chackra’s-uitstraling naar buiten

De chackra’s – chackra’s zijn energie ‘wielen’. We hebben er heel veel, maar ik kijk naar 7 chackra’s. Elk chackra heeft zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld je emoties, of communicatie, enz. Tijdens de reading kan ik zien of er chackra’s zijn die geblokkeerd zijn of misschien juist overactief zijn. Dit geeft inzicht in jouw innerlijke wereld. Natuurlijk probeer ik ook te kijken wat de reden hiervan is en welke kwaliteiten je kan inzetten om de balans te herstellen.

Auralagen – de aura is het energieveld om je heen. Het geeft informatie over de manier waarop jij je aan de buitenwereld laat zien. Kan jij je laten zien zoals je werkelijk bent, of straal je iets anders uit? Durf jij je plek in te nemen?

Voor wie?

Ik geef readings aan mensen vanaf 18 jaar die psychisch in staat zijn om een reading te ontvangen. Je gebruikt geen middelen die de psyche beïnvloeden. Voor kinderen kan een Luisterkind-afstemming misschien een goede optie zijn. Klik hier voor meer informatie over Luisterkind

Wanneer is een reading zinvol?

Voor iedereen die wil groeien, die steeds meer de persoon wil worden die hij/zij diep van binnen al is. Een reading is een eenmalig consult waarbij ik vertel wat ik waarneem, het is daarna aan jou wat je met die informatie doet en wanneer. Natuurlijk mag je opnieuw een afspraak maken als je denkt dat je weer toe bent aan een volgend stukje groei, of tegen bepaalde dingen in je leven aanloopt. Wel is het verstandig om enige tijd tussen readings te laten zitten zodat de informatie die je hebt gekregen ook de kans krijgt om in te dalen.

Afspraak maken en kosten

Mocht je een afspraak willen maken voor een aurareading dan kan dat door contact met me op te nemen via het contactformulier.

  • Selecteer bij de onderwerpregel welke reading je wilt (in mijn praktijk of via Skype)
  • Ik neem dan telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak
  • De reading wordt opgenomen. Na afloop krijg je hem via de mail als geluidsbestand toegestuurd. Zo kan je de reading terug luisteren mocht je daar behoefte aan hebben. Wil je de reading liever zelf opnemen dan kan dat ook.

De kosten voor een reading bedragen 65,00 euro. Een reading via Skype dient vooraf betaald te worden, een reading in mijn praktijk kan na afloop van de reading contant worden betaald. Let op, er is geen pin automaat aanwezig.

Je Privacy

Ik ben wettelijk verplicht factuurgegevens 7 jaar te bewaren t.b.v. de belastingdienst.  

Andere persoonlijke gegevens/informatie mag ik niet langer bewaren dan nodig is. Daarom bewaar ik je reading en onze onderlinge mails 2 maanden en verwijder ze daarna van mijn computer. Mocht je willen dat ik ze eerder verwijder, stuur me dan een mail en dan verwijder ik ze gelijk. 

Let op! Ik mail je de reading als geluidsbestand via ‘Wetransfer’. Als je de mail ontvangt staat de reading nog niet opgeslagen op je computer. Als je de reading later nog eens terug wilt luisteren, dan is het belangrijk dat je het geluidsbestand binnen 7 dagen download en daarna op je eigen computer opslaat. Mocht dit om welke reden dan ook mis gaan, dan heb ik tot uiterlijk 2 maanden een back-up voor je.

NB: Ik ben geen arts. Ik stel geen diagnoses en behandel niet. Ik geef de informatie die ik krijg door. Het is aan ieder zelf om met die informatie iets te doen of juist niet. 

 
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat