Luisterkind afstemming

Voel jij of jouw kind je niet lekker en is de reden onverklaarbaar? Een luisterkind afstemming kan hierbij helpen. Na een afstemming is er vaak meteen verandering merkbaar.

Luisterkind methode, voor kinderen én volwassenen

De grondlegster van de Luisterkind methode is Diana van Beaumont . Bij een Luisterkind afstemming maak ik via een foto contact met degene voor wie ik de afstemming doe. Dit contact speelt zich af in de energie, op zielniveau. Hier liggen namelijk de antwoorden op alle vragen die je hebt te wachten om gehoord te worden. Het mooie hiervan is dat het ego even wordt geparkeerd. Hierdoor krijg je antwoorden die altijd vanuit liefde en zonder oordeel worden gegeven. Je ziel wil namelijk niets liever dan dat het goed met je gaat. Je ziel zal dus ook alleen informatie met mij delen die jouw/je kind ten goede komt.

wat is de luisterkind methode?

Bij een Luisterkind afstemming maak ik via een foto contact met degene voor wie ik de afstemming doe. Dit contact speelt zich af in de energie, op zielniveau. Hier liggen namelijk de antwoorden op alle vragen die je hebt te wachten om gehoord te worden. Het mooie hiervan is dat het ego even wordt geparkeerd. Hierdoor krijg je antwoorden die altijd vanuit liefde en zonder oordeel worden gegeven. Je ziel wil namelijk niets liever dan dat het goed met je gaat. Je ziel zal dus ook alleen informatie met mij delen die jouw/je kind ten goede komt.

hoe werkt het?

Degene die een Luisterkind afstemming wil aanvragen stuurt mij een mail via het contactformulier. Geef aan wat voor soort afstemming je wilt ontvangen. Ik bied 4 soorten afstemmingen te weten:

  • Afstemming voor een volwassene
  • Afstemming voor je kind
  • Levensbrug afstemming – op iemand die niet (meer) in staat is te communiceren (overleden, iemand met Altzheimer, iemand in coma)
  • Familieverbond afstemming – waarom leven wij samen in dit huis.

Nadat ik je mail ontvangen heb stuur ik je een mail terug met de algemene voorwaarden en benoem ik wat ik van je nodig heb. Dit is een foto van de persoon/personen op wie ik ga afstemmen, eventuele vragen die je graag beantwoord zou zien en de wijze van betalen.  Nadat we deze gegevens hebben uitgewisseld ga ik met je aanvraag aan de slag.

Het mooie van een afstemming is dat jij of je kind niet naar mijn praktijk hoeft te komen.

Toepassingen luisterkind methode

Er zijn veel redenen om een Luisterkind afstemming aan te vragen. Je kan benieuwd zijn naar de wijsheid die in jezelf ligt. Misschien kom je in je leven steeds in eenzelfde soort situatie terecht en wil je weten hoe dat komt. Wat zijn volgende stappen die je zou kunnen zetten voor je persoonlijke groei?

Ook kan het zijn dat je wil weten waarom je kind ineens ander gedrag vertoond, of wat je kind van je nodig heeft om goed in zijn/haar vel te zitten.

Kortom, iedereen kan zo zijn/haar eigen reden hebben om een Luisterkind afstemming aan te vragen.

Tarieven

Een Luisterkind afstemming kost 65 euro.

Je Privacy

Ik ben wettelijk verplicht factuurgegevens 7 jaar te bewaren t.b.v. de belastingdienst.  

Andere persoonlijke gegevens/informatie mag ik niet langer bewaren dan nodig is. Daarom bewaar ik je afstemming en onze onderlinge mails 2 maanden en verwijder ze daarna van mijn computer. Mocht je willen dat ik ze eerder verwijder, stuur me dan een mail en dan verwijder ik ze gelijk. 

NB: Ik ben geen arts. Ik stel geen diagnoses en behandel niet. Ik schrijf de informatie die ik krijg op en geef het door. Het is aan ieder zelf om met die informatie iets te doen of juist niet. 

 

Een Luisterkind-afstemming aanvragen?

Dan zijn dit de stappen:

  1. Neem contact met me op via het contactformulier
  2. Je krijgt een mail terug waarin precies staat wat ik nodig heb om een afstemming te kunnen doen (foto, je eventuele vragen en de wijze van betaling)
  3. Nadat ik de gevraagde gegevens en betaling ontvangen heb ga ik de afstemming doen
  4. Gewoonlijk heb je binnen 14 dagen de afstemming via de mail ontvangen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat