Zomer actie €10 korting

Luisteren naar wat er nog gezegd mag worden als gewoon communiceren niet (meer) mogelijk is door coma, alzheimer, overlijden, autisme…

Ik zou zo graag (nog) eens met je praten.

Communicatie is één van de dingen waarmee we contact maken met elkaar. Wat nu als dit niet (meer) mogelijk is door bijvoorbeeld:

women-friends-1577910_1920
michelangelo-71282_1280

Communicatie is nog steeds mogelijk.

Dit kan d.m.v. een Luisterkind Levensbrug afstemming.

Met deze actie wil ik mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze bijzondere manier van communiceren. 

Luisterkind Methode

Als er nog zoveel vragen zijn en de ander kan ze niet meer beantwoorden

Wat kan een Levensbrug afstemming je brengen?

Dit is voor iedereen weer anders en heeft vaak met je persoonlijke situatie te maken. De onderstaande punten krijg ik vaak als feedback terug.

cemetery-1697469_1920
20170903carinegoris_anita02

Gehoord worden is zó belangrijk

Het bijzondere aan communiceren op zielsniveau vind ik de puurheid. Het ego staat even in de parkeerstand en de maskers die ons ware ik verbergen zijn verdwenen. Het contact is vaak onbeschrijflijk mooi. De uitdaging voor mij als Luisterkindwerker is om de informatie zo goed mogelijk over te brengen.

Met als extraatje nog een leuke bonus!

Dit is wat anderen zeggen

Wat kan een Luisterkind Levensbrug afstemming je brengen? Dat is voor iedereen weer anders. Hieronder staan een aantal reacties die ik van mensen heb gekregen nadat ze hun afstemming thuis kregen.

In de loop van de zondag, op Wereldlichtjesdag, heb ik de beide afstemmingen ontvangen. Ik was zeer geraakt door wat ik las. Ik herkende zoveel van mijn jongens. Na het lezen van de afstemmingen kwam er een bepaalde rust over mij. De afstemming bevestigde mijn vermoedens dat de jongens elkaar 'gevonden' hadden en nu weer samen zijn. Dit geeft rust. Het feit dat ik nu ook weet dat ze altijd een oogje in het zeil houden geeft me kracht om door te gaan. Ook probeer ik nu nog meer te letten op de kleine signalen die ze me geven. Het is fijn om te weten dat mijn jongens nog steeds bij me zijn ook al is het nu op een ander niveau. Dank voor dit mooie cadeau Anita!" Liefs Janet
Janet
Ik heb nooit echt een fijne relatie met mijn moeder gehad. Na haar overlijden bleef ik met veel vragen achter. De afstemming heeft me geholpen om beter te begrijpen waarom zij leefde zoals ze leefde. Mijn gevoelens van boosheid en verdriet zijn niet verdwenen, maar ik merk wel dat er wat meer begrip van mijn kant is gekomen. Ik denk dat dit me gaat helpen om op een andere manier naar haar te kijken, waardoor ik het verleden beter los kan laten en door gaan met mijn leven.
R. Uitenborg
...Het was fijn om te lezen dat hij het doet om zichzelf rustig te maken. Ik heb me er altijd zorgen over gemaakt en dat is dus niet nodig.
S. Gerink
Prachtig zoals jij het beschrijft. Zo was ze precies. Ik zal je afstemming nog vaak terug lezen.
Eva
Er was de laatste tijd weinig ruimte voor liefde bij mij. Het leek alsof al mijn energie in woede ging zitten. Woede en vragen. Waarom, waarom, waarom. Je afstemming heeft me in mijn hart geraakt en rust gegeven. Als ik nu bij mijn zoon zit pak ik zijn hand en voel ik weer mijn liefde voor hem. Ik ben je heel dankbaar.
L. van de Berg
Heel bijzonder om te lezen hoe jij beschrijft wat haar bezig houdt. Vanaf haar geboorte zijn we eigenlijk altijd onzeker geweest of we haar signalen goed begrijpen. Goed om een stukje bevestiging te krijgen en de tips die ze zelf geeft gaan we zeker uitproberen.
P.Beuningen

Zomer actie €10 korting

Luisterkind Levensbrug afstemming
65
55 In de maanden juli en augustus
  • Een afstemming is altijd op zielsniveau dus liefdevol
  • De afstemming gaat via een foto
  • Binnen 14 dagen de afstemming via de mail thuis
  • Geen reistijd of reiskosten
  • BONUS: Tegoedbon met nogmaals €10,00 korting op je volgende afstemming, of om weg te geven aan een ander. De bon is 6 maanden geldig.

Tegoedbon voor €10,00 korting

Als je tijdens deze zomeractie een Levensbrug afstemming aanvraagt, krijg je een tegoedbon voor €10,00 korting op de volgende Luisterkind afstemming die je aanvraagt. Dit hoeft geen Levensbrug afstemming te zijn.

counter-309880_1280

Veel gestelde vragen

Als jij je moeder gekend hebt, zal je haar in de afstemming herkennen. De manier waarop ik iets beschrijf klopt dan met de manier waarop zij het ook zou zeggen, of bijvoorbeeld met iets dat zij belangrijk vond tijdens haar leven. Als jij je moeder niet gekend hebt, om welke reden dan ook, dan is het fijn als er anderen zijn die haar wel gekend hebben zodat zij je misschien dat stukje zekerheid kunnen geven mocht dat belangrijk voor je zijn. 

Het aanvragen van een Levensbrug met korting is heel simpel. Klik op de button en vul het contact formulier in. Je ontvangt van mij dan een mail met als bijlage een begeleidend schrijven. Hierin vind je een uitgebreide beschrijving van wat je van een Levensbrug afstemming kan verwachten.  In de mail vertel ik welke informatie ik van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken.  Nadat je het begeleidend schrijven en de mail gelezen hebt is het aan jou of je de afstemming aanvraagt. Binnen 14 dagen nadat ik de gevraagde informatie en je betaling binnen heb kan je de afstemming in je mailbox verwachten.

Onbekende dingen zijn vaak spannend en soms ook een beetje eng.  Het kan helpen als je iemand kent die al eens een afstemming heeft aangevraagd. Ken je niemand? Lees dan eens de ervaringen die hierboven beschreven zijn, of de ervaringen op mijn website. 

Diana Hendriks-van Beaumont is de grondlegster van de Luisterkind Methode. Ik ben gecertificeerd Luisterkindwerker en sta als zodanig ook op haar website.  Op de volgende website vind je Luisterkindwerkers die volgens de officiële Luisterkind Methode zijn opgeleid.  https://www.dianahendriks.nl/luisterkindwerkers/

 

Contactformulier

Ja, ik wil graag een Levensbrug-afstemming met zomerkorting aanvragen. 

 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat