Over mij

Professioneel aura reader en gecertificeerd Luisterkindwerker

Even voorstellen

Hallo, ik ben Anita Brouwer, geboren in 1962 op Curaçao en op mijn zevende jaar naar Nederland verhuisd. Sinds 1981 ben ik werkzaam als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en verschillende functies in de regio’s Utrecht en Zwolle. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis als aurareader en Luisterkindwerker.

Waarom deze praktijk?

In 1986 ben ik bewust met mijn spirituele ontwikkeling aan de slag gegaan. Spirituele ontwikkeling betekent voor mij, bewustwording van wie ik werkelijk ben. Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar en de nodige boeken, workshops, trainingen en opleidingen verder.  

Door veel te lezen, trainingen, workshops en opleidingen te volgen ben ik met mezelf aan de slag gegaan. In de loop der jaren ontstond het verlangen om professioneel met spiritualiteit bezig  te gaan en ben ik beroepsopleidingen gaan volgen. Daar is mijn praktijk Energetisch communiceren uit ontstaan. Op 1-1-2018 heb ik officieel de deuren geopend en nodig iedereen graag uit voor een bijzondere ontmoeting in de energie bij mij in de praktijk, via Skype of op afstand.

Jezelf mogen zijn

Dit klinkt zo vanzelfsprekend maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig te zijn.  Van jongs af aan zijn we beïnvloedt door onze opvoeding, de maatschappij waarin we leven, onze vrienden, religie, collega’s, enz. Het kan nog een hele puzzel zijn om te weten welke gedachten van jezelf zijn en welke zijn overgenomen van anderen. Ook gebeurtenissen uit het verleden beïnvloeden ons zelfs als we ons daar niet van bewust zijn.

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn  – Loesje

Ik geloof dat alle kennis die we nodig hebben om daadwerkelijk onszelf te mogen zijn in onszelf ligt te wachten totdat wij zover zijn om het te kunnen horen. Dat is dan ook de reden dat ik de opleiding tot aura reader ben gaan volgen en daarna de opleiding tot Luisterkindwerker. Tijdens een reading of Luisterkind-afstemming geef ik woorden aan de informatie die ik op energetisch niveau van jou (of je kind) krijg. Het is daarna aan jou wat je met die informatie doet.

We mogen elkaar helpen om te groeien

Professioneel aurareader en gecertificeerd Luisterkindwerker

Mijn relevante opleidingen:

Energetisch communiceren

Onder energetisch communiceren versta ik het communiceren buiten de fysieke zintuigen om. Alles is energie en alles en iedereen staat in verbinding met elkaar. Tijd en afstand spelen geen rol. We communiceren allemaal op deze manier, alleen zijn we ons er vaak niet van bewust.

Een aantal voorbeelden:

  • Je ontmoet iemand voor het eerst en voelt gelijk een verbinding met deze persoon, of juist een afkeer
  • Een ervaren sollicitatie commissie kan snel ‘scannen’ of de persoon die de ruimte binnen komt een potentieel geschikte kandidaat is
  • Je gaat altijd rechtsaf en vandaag voel je ineens dat je linksaf moet slaan en daardoor doet zich een kans voor die je anders zou zijn misgelopen
  • Je hebt jaren niet aan een vroegere vriend of vriendin gedacht en vandaag denk je aan die persoon. Een kwartier later wordt je door deze persoon gebeld.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan een grotere bewustwording van deze vorm van communiceren én wat kan je ermee in het dagelijkse leven!

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat