22 april Dag van de Aarde

Op 6 januari hebben we met meer dan 70 Luisterkind werkers afgestemd op de aarde. Wat kan en wil de aarde ons vertellen? Ik heb nooit durven dromen dat zoveel collega’s mee zouden doen aan de actie en al helemaal niet dat ze massaal hun afstemming naar me zouden mailen om te gebruiken voor ons gezamenlijke e-book. 

Inmiddels zijn we 3,5 maand en een heleboel zweetdruppeltjes verder en is het e-book klaar.  Hoera, hoera, hoera. Met Ank en Carrie heb ik een prachtige samenwerking gehad en is dit project een mooi avontuur geworden. In het boek vind je een uitleg over het hoe en waarom van de actie en je vind een verzameling van 69 afstemmingen. Dit is voor zover ik weet uniek. Nog nooit eerder was er de mogelijkheid om op één plek het werk van zoveel verschillende Luisterkindwerkers te zien.  Via de inhoudsopgave kan je gemakkelijk door het e-book navigeren en naar de verschillende afstemmingen gaan. Net als in het gewone leven heb je met de ene persoon meer een klik dan met de andere. Dat zal met het lezen van de afstemmingen niet anders zijn.  Carrie geeft in het boek de suggestie om in de inhoudsopgave intuïtief op een naam te klikken en dan kom je bij de persoon/afstemming die bij je past op dat moment.  Net wat je zelf prettig vindt.

We hebben heel bewust  22 april als publicatie datum gekozen. Dit is namelijk de Dag van de Aarde. In alle landen ter wereld wordt er op deze datum aandacht besteed aan de wijze waarop wij de aarde beïnvloeden.

Ik hoop dat ons e-book jullie zal inspireren zoals het mij heeft geïnspireerd en dat het e-book door heel veel mensen verspreid wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat