Hoe is deze actie ontstaan?

Begin december las ik in de besloten Facebookgroep van Luisterkindwerkers een post van mijn collega Ank. Zij beschreef daar een afstemming die ze op een ongeboren baby had mogen doen.  Het was een jonge sjamaan die in die afstemming vertelde over de nood van de aarde. Veel Luisterkindwerkers werden door deze post geraakt en dit bracht collega Carrie op het idee om gezamenlijk op de aarde af te stemmen en eens goed te luisteren wat zij ons wilde vertellen. Dit heeft geleidt tot de actie van vandaag.  Vervolgens leek het mij een leuk idee om de afstemmingen te verzamelen en er een e-book  van te maken en die gratis te verspreiden aan een zo groot mogelijk publiek.

 

Gezamenlijk afstemmen

In de aanloop naar vandaag had ik in eerste instantie nog wel wat spanning. Kan ik het wel? Maar naarmate de datum dichterbij kwam verdween dat. Ik hoefde me helemaal geen zorgen te maken of ik dat contact kon leggen, want de aarde legde contact met mij.  de afgelopen week voelde ik dagelijks hoe de energie van de aarde naar mij uitreikte en me op mijn gemak stelde.

Vandaag op het afgesproken tijdstip zat ik er klaar voor en stelde me open voor wat er komen zou. Het was een hele bijzondere ervaring. Het feit dat we dit met een groep deden maakte het extra speciaal. Ik hou heel erg van het ‘samen’ gevoel, dat kan me elke keer raken merk ik.

Het gesprek met de aarde was prachtig en intens.  Het verliep heel vloeiend en ik realiseer me dat de aarde mij de afgelopen week heeft voorbereidt op deze afstemming, zodat ik vandaag de boodschap kon begrijpen. Ik merk dat ik er nog een beetje stil van ben, alsof ik er nog niet helemaal aan toe ben om de energie waar ik nu mee verbonden ben los te laten.

Ik ben benieuwd met hoeveel Luisterkindwerkers we hebben afgestemd en hoeveel afstemmingen ik binnen zal krijgen voor ons e-book. Ik weet dat ik mijn afstemming graag wil delen via het nog te maken e-book, omdat de boodschap die de aarde me geeft zo mooi en tegelijkertijd zo simpel is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat