We gaan weer gratis mini afstemmingen geven!

Het is weer zover, op 22 juni zitten er meer dan 40 Luisterkindwerkers klaar die gratis mini afstemmingen weggeven. Waarom? Omdat het heel leuk is om een klein cadeautje aan iemand te geven die je niet kent.

Hoe werkt het?

Iedereen kan meedoen. Je kan een mini afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. De verwachting is dat we ongeveer 500 mini Luisterkind-afstemminkjes kunnen weggeven. Het precieze aantal zal afhangen van het aantal Luisterkindwerkers dat deelneemt aan de actie.

Op 22 juni kan je een gratis mini afstemming aanvragen via de website: www.luisterkind.com / www.luisterkind.nl  Het precieze tijdstip dat de ‘lijnen’ open gaan wordt nog bekend gemaakt. De verwachting is dat dit rond 10.00 uur zal zijn en vervolgens zorgt de computer ervoor dat je aanvraag bij een van de Luisterkindwerkers terecht komt. Mijn advies is om zo snel mogelijk na het openen van de ‘lijnen’ je aanvraag in te sturen omdat de ervaring bij eerdere acties was dat de lijnen vaak in korte tijd weer gesloten werden omdat het maximale aantal aanvragen bereikt was.

De Luisterkindwerkers maken nog dezelfde dag de mini afstemming en sturen hem per mail naar je op.

Wat hebben we van je nodig?

  • Voornaam, achternaam en leeftijd
  • E-mailadres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een plezierig website resultaat